Er du elektriker og ønsker å selge EcoPlug?

EcoPlug - Optimalisering av oppvarming av varmtvannstanken

EcoPlug er en ny og innovativ tjeneste som er designet for å hjelpe husholdninger med å spare penger på strømregningen sin. EcoPlug kobles til varmtvannstanken via et relé og vil deretter justere oppvarmingen basert på strømprisene. Dette betyr at kundene vil ha varmt vann når de trenger det, samtidig som de sparer penger på strømregningen.

EcoPlug støtter tanker opp til 3kW og passer perfekt i en veggboks. Enheten krever ikke en hub og kan enkelt kobles til Wi-Fi-nettverket i hjemmet. I tillegg har den en temperatur- og effektbeskyttelse som gjør at den fungerer på en trygg og pålitelig måte.

Som elektrikerbedrift kan dere tilby EcoPlug som en kostnadseffektiv løsning for å redusere strømregningen til kundene deres. Det er enkelt å installere, og kundene kan begynne å spare penger umiddelbart etter montering.

Dersom dere velger å selge EcoPlug vil dere motta en rabattkode som gir dere tilgang til å kjøpe EcoPlug til en lavere pris. Dette vil gi dere muligheten til å tilby ekstra konkurransedyktige priser og øke fortjenesten deres. Det vil også gjøre at dere får solgt mer materiell og arbeid til kundene deres, samt kunne tilby flere tjenester.

Når dere bestiller inn piller, så bestiller dere via en hovedbruker på nettsiden vår som alle pillene blir knyttet til. Når dere har montert en pille hos en kunde, så skriver dere inn epostadressen til kunden, som gjør at kunden kan logge seg inn i sitt dashboard og se på forbruket sitt. 

Vi vil gi dere en gjennomgang av hvordan man setter opp EcoPlug, slik at dette kan gjøres kjapt som en ekstra tjeneste for kundene deres. Vi vil også være tilgjengelig dersom dere har noen spørsmål.

 

Mer info om produktet finner du her.

For å kunne få en avtale med oss kan du ta kontakt med oss.